Retur til forsiden...
  workshops   Scenografi  
  Kurser
             Se sanseudstilling Se installationSe temaudstilling
 

Om PAPIRKONTORETS udstillinger

PAPIRKONTORET designer udstillinger for – eller sammen med – børn og unge.

Som det gælder for PAPIRKONTORETS øvrige aktiviteter, arbejdes der i udstillingerne med papir og pap og andre billige, let tilgængelige materialer. Gerne genbrugsting. Der arbejdes rumligt og i lille og stor skala.

I installationen ”De røde Sko” er anvendt materialer som kasserede sko, en dunk kasseret rød industrilak, rester af plexiglas og papir og pap og lim. Det er blevet til en installation af små teaterhuse og røde sko – fulgt op af en workshop.

Temaudstilling retter sig mod skoler og andre uddannelsessteder. PAPIRKONTORET rykker ud og hjælper med slutfasen, formidlingsdelen, af et temaforløb. Også her er det materialerne pap og papir og pinde og diverse brugte genstande, der tages i anvendelse, når udstillingen bygges op.

Sanseudstillingen ”Ocean, en opdagelsesrejse”, er et forslag til en udstilling for børn og unge. Udstillingen er tænkt som en rejse over oceanet, med besøg på øen med storbyen og de tusind lysende vinduer, øen med fyrtårnet, øen med de ilanddrevne skeletter, øen med blomsterengen og andre spændende øer.
 
Forsiden >> Udstillinger

Kontakt os