Retur til forsiden...
  workshops   Scenografi  
  Kurser
 

TEMAUDSTILLING

Se flere udstillinger
Når et temaforløb på en skole, et uddannelsesforløb eller lignende skal afsluttes, er det vigtigt at få formidlet det, der er oplevet og erfaret undervejs. Man kan arbejde med plancher og tekst, men der er mange andre former for udstilling og formidling.

PAPIRKONTORET rykker ud med kufferten fuld af materialer og hjælper med at idéudvikle, så det pågældende tema og de oplevelser og erfaringer, børnene og de unge har fået undervejs, bedst kan formidles til andre og præsenteres spændende og klart.

Metoden er den samme, som når PAPIRKONTORET arbejder med workshops og scenografi: Først bygger deltagerne udstillingen op i lille skala. Derefter, når ideer og modeller er godkendt hele vejen rundt, bygges udstillingen i den rigtige størrelse.

Deltagerne prøver kræfter med materialer, former, konstruktioner og sansninger.

Det undersøges, hvordan man kan arbejde med lys og skygge, så de små og store modeller fremtræder bedst - hvordan et stykke musik, en duft eller en lyd påvirker oplevelsen af det, der præsenteres - der kan arbejdes med ord og tekster, og der kan eksperimenteres med overraskende virkemidler.

Udstillingen åbner med en fernisering, tilrettelagt af børnene og de unge.

Udstillingskonceptet retter sig mod skoler, daginstitutioner, biblioteker, voksenuddannelser.

Forsiden >> Udstillinger  >> Temaudstilling

Kontakt os